WELCOME TO MY OFFICIAL BLOGSPOT

Monday, December 24, 2012

today updates

hello guys :) hari ni, bangun tidur dah tengahari hahah terok kan? ah biar laa. actually hari ni nak cerita pasal kemas rumah. babe ! i dah lama gila tak kemas rumah ni since practical. rasanya laaaa -_-" hehe.  okay started dari tengahari dalam pukul 1.00pm camtu laa sampai 6.00pm. mula dari dapur, ruang tamu, toilet, depan rumah and last bilik tidur aku. hehehe. rajin kan? rajin kan? well haruslahhh :p so amacam? nak buat bakal bini tak? hahahaha. kidding :D actually penat jugak kemas rumah sorang-sorang tapi tu laa yang aku suka. takde sape kacau aku. hehe. for sure aku banyak kemas bilik aku sebab lama sangat tak berkemas haaa.  aku ubah sikit-sikit. tak banyak pun. kalau nak ubah banyak kena guna tenaga yang banyak okay and I'm not strong enough. LOL ! aku vacum, mop and so on. hehe. semua aku buat sorang. lepas tu aku lapar~ nasib baik udin ada. haha dia laa yang tolong belikan aku nasi. oppps ! aku malas nak masak. hehehe. ah tak kisahlah asalkan aku rajin kemas rumah kan? tapi, kalau kawen nanti aku tetap nak ada bibik. nampak tak demanded tu. no laaa, at least boleh tolong aku sikit-sikit. but sometimes takut juga kalau ada bibik. biasa laaa banyak kes-kes amah teruk. kannn? uhh biarlah. yang pasti aku puas hati dah kemas rumah. nak lenggang-kangkung lepas tu pun tak kisah. selesa and so so so selesa. hehehe.  tambah-tambah pulak dapat exercise macam tu je. tak payah susah-susah nak keluar jogging. dah cukup banyak dah peluh. standard laa kan? hahahah. haaaa lagi satu ! sepanjang aku kemas rumah tu, aku pasang channel cartoon je. seronok gak :D yang pelik dari pagi sampai petang cartoon sama. cartoon yang ntah pape lak tu. layan jelaaaa. hahaha. okay kali ni takde gambar. maaf :) bukan apa, malas nak upload bukan cerita tipu eh. hehe. okay laa guys ! macam dah panjang je kan. I excuse dulu eh. next time update lagi yang lebih best. InsyaAllah.

*maybe suka and maybe tak dengan slot kali ni kan? haha. whatever. just shared something is not wrong isn't? okaybye :*


copyright@miyasudah